PsyQ actueel

Nieuws

27 juli 2017

PsyQ is een landelijk opererend netwerk en samenwerkingsverband van de ggz- instellingen Lentis, MET ggz, Mondriaan en Parnassia Groep. Bij PsyQ heeft  ieder specialisme een of meerdere specialismeleider(s). Zij zijn de boegbeelden binnen onze organisatie en worden intern en extern erkend als experts op het gebied van het specifieke specialisme.

 

Twee nieuwe gezichten

In juni en juli dit jaar zijn er bij PsyQ/Parnassia Groep twee nieuwe specialismeleiders aangesteld, te weten voor Angststoornis en Persoonlijkheidsstoornis. We stellen ze kort even aan u voor.

Anja Greeven

Sinds juli 2017 is Anja specialismeleider angststoornissen. Zij werkt al sinds 2007 als psycholoog, cognitief gedragstherapeut en senior onderzoeker voor PsyQ angststoornissen. Daarnaast is zij verbonden aan de vakgroep klinische psychologie van Universiteit Leiden en is ze hoofdredacteur van de wetenschappelijke nieuwsbrief van de vereniging voor cognitieve gedragstherapie.
In haar nieuwe functie wil zij zich inzetten voor verdere optimalisatie van patiëntenzorg en het versterken van dwarsverbanden tussen wetenschappelijk onderzoek en de klinische praktijk.

Horusta Freije

Horusta Freije is sinds juni 2017 de nieuwe specialismeleider PsyQ persoonlijkheidsstoornissen. Zij is klinisch psycholoog en supervisor VGCt, NVP en Register Schematherapie, en werkzaam bij PsyQ in Amsterdam. Het verbeteren van zorg en het implementeren van innovaties heeft haar hart. Zij heeft afwisselend zorgvernieuwingsprojecten gedaan en leidinggevende functies vervuld.

Wij wensen Anja en Horusta veel succes,  plezier en inspiratie in hun nieuwe functie.