Over PsyQ

Artikel

Missie, Visie, Strategie

pdf

Een kwart van de Nederlanders kampt met psychische problemen. PsyQ biedt passende hulp door specialistische behandelingen voor de meest voorkomende psychische problemen.

Samen met de patiënt kijken we naar een behandeling die geschikt is. Samen werken we aan de gezondheid van de patiënt waardoor hij/zij weer snel functioneert in het dagelijks leven. Door de landelijke dekking van PsyQ kunnen de patiënten terecht voor behandeling in de buurt.

Visie

PsyQ is ontstaan vanuit de gedachte dat voor iedere Nederlander die kampt met psychische klachten een goede en specialistische behandeling binnen handbereik moet zijn. En dat vinden we nog steeds. Wanneer iemand kampt met psychische klachten moet de stap om hulp te zoeken net zo vanzelfsprekend zijn, als met een gebroken been naar de dokter gaan. Onze gedreven behandelaars zijn, naast hun brede basiskennis gespecialiseerd in een specifieke psychische stoornis. Zo werkt iedere patiënt samen met een specialist aan het beste behandelresultaat.

Missie

PsyQ is een innovatieve aanbieder van geestelijke gezondheidszorg. Specialistische behandelingen en een optimistische en toegankelijke werkwijze zorgen ervoor dat we samen met de patiënt het beste behandelresultaat bereiken.

PsyQ

Specialist bij psychische problemen