Spoed

pdf

De procedures voor spoed verschillen per vestiging en partnerorganisatie van PsyQ. Informatie onder welke partner een vestiging valt, kun je op dit overzicht zien.

PsyQ Lentis

Voor PsyQ Groningen neem je bij spoed en crisis contact op de crisisdienst van Lentis, telefoonnummer 050 5223555.
Voor PsyQ Apeldoorn, Arnhem, Emmen, Enschede, Hilversum en Zwolle bel je bij spoed direct met de betreffende vestiging (van maandag tot en met vrijdag tijdens kantooruren).
Wanneer je patiënt al in behandeling is bij PsyQ Lentis kun je uiteraard direct contact opnemen met de betreffende behandelaar.

PsyQ MET ggz

PsyQ Roermond en Venlo: voor spoed en crisis: telefoonnummer: 0475 387474 ( vragen naar crisisdienst).

PsyQ Mondriaan

Voor PsyQ Heerlen en Maastricht kunnen verwijzers voor Spoedeisende Psychiatrie bellen met 088 506 66 66. Indien de betrokkene al in behandeling is bij PsyQ Heerlen en Maastricht kan men uiteraard direct contact opnemen met de betreffende behandelaar via de algemene nummers.

PsyQ Parnassia Groep

Indien je patiënt woonachtig is in de regio Noord-Holland, Haaglanden en Rijnmond kun je contact opnemen met de crisisdienst van Parnassia Groep. Woont je patiënt buiten de voornoemde regio’s, bel je direct met de betreffende vestiging. Wanneer je patiënt al in behandeling is bij PsyQ Parnassia Groep kun je uiteraard direct contact opnemen met de betreffende behandelaar.

Versnelde intake noodzakelijk?

Voor patiënten waarvan je vindt dat zij sneller toegang tot onze zorg nodig hebben, bieden wij in overleg een versnelde intake binnen 24 uur.

Contact

Contactgegevens van de centrale verwijzerspunten tref je op dit overzicht aan.